Teater: Till vi ses

  • Datum: –20.30
  • Plats: Botaniska trädgården
  • Arrangör: Teater Prego, Uppsala Universitet, Gottsunda Dans & Teater, i samarbete med Uppsala Stadsteater, Östfronten
  • Kontaktperson: Mats Block
  • Kulturevenemang, Skolaktivitet

En känslosam brevmusikal av Dag Thelander och Per Wickström. Tills vi ses hade premiär på Köttinspektionen hösten 2015 och har också gästspelat på StDH i Stockholm och på Uppsala stadsteater.

Föreställningen ges av Östrfronten.

Ett annorlinda scenrum


Med både Linnésalen i Botaniska trädgården och det digitala rummet som spelplats vill vi skapa en scenkonstupplevelse som är något annat än när du ser den i teatersalongen. 

Evenemanget spelas inte in och kommer inte att kunna spelas upp i efterhand, det är ett unikt möte som sker i det ögonblicket mellan skådespelare och publik.

Upplev ett livesänt evenemang av Teater Prego i samarbete med Uppsala Universitet, Gottsunda Dans & Teater, Uppsala Stadsteater och Östfronten.

Länk till sändningen --> www.scenstrom.se

På scen: Ida Löfholm, Johan Stavring och Per Wickström (ersätter Johan Tenstam)
Musiker: Emil Ingmar och Jonas Grumstedt
Text och regi: Dag Thelander Musik: Per Wickström
Rekvisita: David Andrén Foto: Östfronten 

 

 

Motion – rekreation – kultur

Cykla till Linnés Hammarby eller vandra i kulturreservatet; prova på Qi Gong, Yoga, Taiji och boule i Botaniska trädgården; dansa i Linnéträdgården.

Köp biljetter till en teaterföreställning eller konsert. Njut av konst, vackra rabatter och stillhet. Plugga, läs en bok eller fika gott. I våra trädgårdar finns plats för både vila och motion!

Träna i våra trädgårdar 2020

För dagsaktuell information, kontakta respektive arrangör.

Boulebanor i barockträdgården: Möjlighet att prova på boule finns i samband med tävlingar. Arrangör Örsundsbro SK.

Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): datum och tider ej fastställda på grund av Corona-pandemin. Arrangör Svenska kyrkan.

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 8 juni-27 juli kl. 17.30. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji i barockträdgården (under vingnöten vid hörnet av Linneanum): måndagar kl. 18-19 i juni-september. För aktuell information se hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: oftast måndagar, onsdagar och lördagar, maj – augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.

Utställningar Uppsala linneanska trädgårdar