INSTÄLLT! Visning i äppellunden

Våren gjorde halt och det blev kallt! Tyvärr finns det inga äppelblommor att visa på Linnés Hammarby än, så visningen ställs in.

På Linnés Hammarby odlar vi ett 40-tal fruktsorter. Följ med vår botanist på upptäcktsfärd bland blommande äppelträd. Lär dig mer om pollination och fruktsättning.

Obligatorisk föranmälan senast 14 maj.

Obligatorisk föranmälan via bokning@botan.uu.se. Max 15 personer/visning. Sista anmälningsdag 14 maj.

Entréavgift 100 kr. Fri entré för barn under 18 år samt för anställda och studenter vid Uppsala universitet.

INSTÄLLT! Visning i äppellunden

Motion – rekreation – kultur

Cykla till Linnés Hammarby eller vandra i kulturreservatet.Prova på Qi Gong, Yoga, Taiji och boule i Botaniska trädgården.

Köp biljetter till en konsert. Njut av konst, vackra rabatter och stillhet. Plugga, läs en bok eller fika gott. I våra trädgårdar finns plats för både vila och motion!

Träna i våra trädgårdar 2021

För dagsaktuell information, kontakta respektive arrangör.

prel. Boulebanor i barockträdgården: Möjlighet att prova på boule finns i samband med tävlingar. Arrangör Örsundsbro SK.

prel. Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): datum och tider ej fastställda på grund av Corona-pandemin. Arrangör Svenska kyrkan.

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 7 juni-26 juli kl. 17.30. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: oftast måndagar, onsdagar och lördagar, april – augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.

Utställningar Uppsala linneanska trädgårdar

Senast uppdaterad: 2021-04-08