Aktiviteter för skola och förskola

Kallade med tre foton: barnhänder som planterar sommarblommor, två stora taggiga kaktusar, en tjej som tittar i stereolupp.

Vi erbjuder visningar och andra aktiviteter för alla åldrar – i Botaniska trädgården, Linnéträdgården och på Linnés Hammarby.

Genom att väcka elevernas nyfikenhet kring växter, ekosystem, miljö och mat vill vi få dem att förstå sambanden i naturen och därmed lägga grunden för ett hållbart Uppsala och en hållbar värld! I Linnéträdgården och på Linnés Hammarby berättar vi om livet på 1700-talet och bekantar oss medCarl von Linné – Uppsalas störste vetenskapsman. Hans hem och arbetsplats finns kvar i Uppsala.

Visningarna tar ca 45 minuter och de olika visningarna går att kombinera. Vi hjälper gärna till att skräddarsy visningar efter era önskemål och behov.

Boka in ett besök för lustfyllt lärande för alla åldrar!

Visningar och aktiviteter för skola och förskola

Senast uppdaterad: 2024-01-08