En galantofil kärlekshistoria

Vi öppnar utställningen "Snödropp – Ögonfröjd i ögonhöjd" med ett föredrag med trädgårdsjournalisten Gunnel Carlsson och författaren samt fotografen Elisabeth Svalin Gunnarsson. De presenterar sin bok ”Snödroppar – en galantofil kärlekshistoria". Obligatorisk föranmälan.

Föredraget kommer med störta sannolikhet att ske digitalt. Anmäl dig via bokning@botan.uu.se, senast 4 mars. Mer information samt länk till föredraget får du i samband med bekräftelsen.

Exercise – recreation – culture

Ride your bike to Linnaeus' Hammarby or hike in the cultural reserve.Try Qi Gong, Yoga, Taiji or boules in the Botanical Garden.

Buy tickets for a theater performance or concert. Enjoy art works, beautiful flower beds and silence. Study, read a book or have a good coffee. In our gardens there is room for both rest and exercise!

Workout in the garden 2021

For daily information, contact the organizer.

Boules greens in the baroque garden: try out boules is available during competitions. Organizer Örsundsbro SK.

Senior Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute). Schedule for 2021 not ready yet. Organizier the Swedish Church.

Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute):  Mondays 7 June – 26 July, 5.30pm–7pm. For up-to-date information see the website for the organizer Biyunföreningen Gröna Draken.

Summer yoga in the Botanical garden: ususally Mondays, Wednesdays and Saturdays, April – August. For more information, see the facebook page Sommaryoga i Uppsala.

Last modified: 2021-04-08