Lökplantering

• Location: Botaniska trädgården Botaniska trädgården, Villavägen 8
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Kulturevenemang, Skolaktivitet

Plantera lök för en vacker vår i Barockträdgården. Ta med era förskolebarn och hjälp till! Botaniska trädgårdens pedagoger tar emot er kl. 9.15, 10.00, 10.45 eller 12.15 och passen är 45 minuter långa. Obligatorisk förbokning!

Grupperna bör inte vara större än 12 barn och barnen inte yngre än 4 år. Ta gärna med matsäck!

Anmälan görs per e-post (bokning@botan.uu.se). Ange önskad tid, förskolans namn, kontaktuppgifter, antal barn och antal vuxna. Mer information fås via tel 018-471 28 38. Sista anmälan måndag 17 september. Först till kvarn. Anmälningar bekräftas via e-post.

Kostnad: Fristående förskolor 500 kr/grupp, betalas kontant. Kommunala förskolor har central kostnadstäckning. Grupper som uteblir utan avbokning debiteras 200 kr.

Exercise – recreation – culture

Ride your bike to Linnaeus' Hammarby or wander in the cultural reserve there.Give Qi Gong, Yoga, Taiji or boules a try in the Botanical Garden.

Buy tickets for a theater performance or concert. Enjoy art works, beautiful flower beds and silence. Study, read a book or enjoya tea or coffee break. In our gardens there is room for both rest and exercise!

Workout in the gardens in 2021

For current information, contact the organizers.

Preliminary: Boules greens in the baroque garden: try your hand at pétanque in connection with competitions.

Preliminary: Senior Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute). Schedule for 2021 not ready yet. Organized by the Church of Swedish.

Preliminary: Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute):  Mondays 7 June – 26 July, 17:30–19:00. For up-to-date information see the website of the organizer Biyunföreningen Gröna Draken.

Preliminary: Summer yoga in the Botanical garden: ususally Mondays, Wednesdays and Saturdays, April – August. For more information, on the facebook page Sommaryoga i Uppsala.

Last modified: 2021-11-09