Visning i Tropiska växthuset - växternas mångfald

• Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Contact person: Lotta Saetre
  • Visning, Kulturevenemang

Följ med på visning i Uppsalas finaste regnskog. Njut av ljus och värme. Lär dig mer om tropikernas växter. Fascineras av mångfalden av växtsätt, bladformer och anpassningar.

Entréavgift 50 kr. Fri entré för barn under 18 år samt för anställda och studenter vid Uppsala universitet.

Visning i Tropiska växthuset - växternas mångfald

Exercise – recreation – culture

Ride your bike to Linnaeus' Hammarby or hike in the cultural reserve; try Qi Gong, Yoga, Taiji or boules in the Botanical Garden; dance in the Linnaeus garden.

Buy tickets for a theater performance or concert. Enjoy art works, beautiful flower beds and silence. Study, read a book or have a good coffee. In our gardens there is room for both rest and exercise!

Workout in the garden 2019

For daily information, contact the organizer.

Boules greens in the baroque garden: try out boules is available during competitions. Organizer Örsundsbro SK.

Senior Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute). Tuesdays May 28, June 4 and June 11, at 11am. Organizier the Swedish Church.

Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute): usually Mondays mid June - end of July, 5.30pm–7pm. For up-to-date information see the website for the organizer Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji in the baroque garden (close to Linneanum): Mondays in August, 6pm–7pm. For up-to-date information see the website for the organizer Uppsala Wudang Pai.

Summer yoga in the Botanical garden: ususally Mondays, Thursdays and Saturdays, May - August. For more information, see the facebook page Sommaryoga i Uppsala.