Trädgårdsmästare sökes

2019-07-30

Inom kort går ytterligare en av våra trädgårdsmästare i pension och nu söker vi en ersättare för hen. Vi söker dig med bred erfarenhet av trädgårdsarbete och med stort odlingsintresse. Du kommer framför allt att odla i växthus men även sköta växtmaterial utomhus. Efgtersom vi har ett brett publikt program i de linneanska tärdgårdarna kommer du också att vid utställningar och andra evenemang. 

Arbetet sker i nära samverkan med våra övriga trädgårdsmästare och botanister och kommer att förläggas i alla de linneanska trädgårdarnas anläggningar. Är du intresserad? Kontakta trädgårdsmästare Tomas Zicha 018-471 2832. Sista dag för ansökan är 20 augusti 2019. Ansökan görs digitalt och ska märkas med UFV-PA 2019/2277.

Till platsannonsen

Kvalifikationskrav: Trädgårdsutbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av odling i växthus. Vana vid trädgårdsarbete och användande av trädgårdsmaskiner. Vi värdesätter god organisations- och samarbetsförmåga. Det krävs att du är noggrann, ansvarsfull, drivkraftig och har god arbetskapacitet och servicekänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Lämplig praktisk erfarenhet av trädgårds- eller parkarbete i botanisk eller historisk trädgård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att odla tropiska växter, att du har kunskaper och erfarenhet av modern växthusklimatstyrning samt kunskaper om biologisk bekämpning. Du bör inneha B-körkort.

Nyheter

Senast uppdaterad: 2023-05-26