Träffa oss på trädgårdsmässan i Älvsjö

2017-04-06

6-9 april pågår mässan Nordiska trädgårdar i Stockholm. Tillsammans med mer än 30 andra besöksträdgårdar och parker hittar ni oss i monter C05:10, precis vi ingången till mässhallen.

Swedish Society of Public Parks and Gardens, eller Swedish Gardens, är ett nätverk med ett 30-tal av Sveriges finaste besöksträdgårdar och parker. Tillsammans arbetar vi för att utveckla det gröna kulturarvet och främja trädgårdar som besöksmål. Kom gärna och prat med oss och våra kollegor från resten av Sverige i monter C05:10.

Årets monter är gestaltad av Ia Schildt och är inspirerad av Ulla Molin och hennes trädgård i Höganäs. Ulla Molin var trädgårdsarkitekten som utvecklade och förnyade det gröna kulturarvet i Sverige. I år har ett nytt pris insiftats till hennes minne. Det delades ut till den svenska formgivaren Signe Persson-Melin i Malmö 30 mars 2017.

Swedish Gardens monter på mässan Nordiska trädgårdar 2017. De linneanska trädgårdarna är en 35 organisationer i nätverket som arbetar för att utveckla besöksttädgårdar och främja det gröna kulturarvet i Sverige.

Nyheter