The Culture Night in The Botanical Garden

The Botanical Garden provides an ambient setting for moving meditation, Japanese culture and martial arts, classical music, and a traditional fire show. Try origamy or participate in tea ceremonies. Watch ceremonial archery on the lawn of the Baroque Garden. Explore the Tropical Greenhouse and hear the frogs sing. If you are lucky, the giant water lily will show you its flower.

For full program see www.kulturnattenuppsala.se.

The Culture Night in The Botanical Garden

Cykla till Linnés Hammarby eller vandra i kulturreservatet; prova på Qi Gong, Yoga, Taiji och boule i Botaniska trädgården; dansa i Linnéträdgården.

Program 2019

Boulebanor i barockträdgården: Möjlighet att prova på boule finns i samband med tävlingar. Arrangör Örsundsbro SK.

prel. Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar mitten av juni – slutet av juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Prel. Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18-19, juni – augusti. För aktuell information se hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Prel. Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar, maj – augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.

Utställningar Botaniska trädgården