Tack för din bokning till vårt föredrag om gräs

anmälan till föredrag på plats

Föredraget ges i Thunbergssalen i Linneanum, med ingång från valvet i byggnadens norra flygel. Det är ett begränsat antal platser i lokalen. Vi kommer att skicka en bekräftelse på att du/ni har fått plats på föredraget inom två arbetsdagar. Vid anmälan senare än fredag 25/3 kl. 16 skickas ingen bekräftelse.

Betalning

Betalning sker på plats via Swish eller bankkort. Kostnaden är 100 kr per person. Årskortsinnehavare och medlemmar i våra vänföreningar betalar 50 kr per person.

Avbokning

Avboka din plats så snart som möjligt om du får förhinder via e-post till bokning@botan.uu.se. Vi skickar en bekräftelse på din avbokning inom två arbetsdagar. Vid avbokning senare än fredag 25/3 kl. 16 skickas ingen bekräftelse.

anmälan till digitalt föredrag

Föredraget kommer att sändas via Zoom. Du kommer att ha möjlighet att ställa frågor till föredragshållaren i slutet av sändningen.

Vi skickar en länk till dig senast 48 timmar innan föredraget. Om du inte har fått det i din inkorg kontrollera gärna bland skräpposten. Om du anmäler dig senare än 48 timmar innan föredraget skickar vi en länk till dig så snart vi är vid datorn.

Föredraget kommer också att streamas till Facebook. Om allt går som planerat kommer det sedan att ligga kvar där i två veckor.

Senast uppdaterad: 2022-02-03