Konsert: GES

  • Datum:
  • Plats: Botaniska trädgården Barockträdgården. Insläpp via slottsgrinden, Dag Hammarskjölds väg.
  • Webbsida
  • Arrangör: Krall Entertainment i samarbete med Uppsala linneanska trädgårdar.
  • Kontaktperson: Lotta S Saetre
  • Konsert, Kulturevenemang

Trion som förra sommaren spelade på Öland åker i år på turné med ett underbart band, en fantasifull produktion och en låtlista som svämmar över av spelsug.

"Det var för kort och för kul" - Glenmark, Eriksson och Strömstedt. 

Biljetter säljs via Nortic (ges.se). 

Där kan du ocså hitta praktisk inforamtion kring konserten.

 

Konsert: GES

Motion – rekreation – kultur

Spela boule i Botaniska trädgården; cykla till Linnés Hammarby eller vandra i kulturreservatet; prova på Qi Gong, Yoga och Taiji i Botaniska trädgården; dansa i Linnéträdgården.

Köp biljetter till en teaterföreställning eller konsert. Njut av konst, vackra rabatter och stillhet. Plugga, läs en bok eller fika gott. I våra trädgårdar finns plats för både vila och motion!

Program 2018

För dagsaktuell information, kontakta respektive arrangör.

Boulebanor i barockträdgården: på grund av avspärrningar i samband med bytet av lindar i barockträdgården kan inte boulebanor läggas ut som tidigare. Eventuellt läggs det banor på annan plats istället. Arrangör Örsundsbro SK.

Prel. Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet). Arrangör Svenska kyrkan.

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18-19, juni – augusti. För aktuell information se hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar, maj – augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.

Utställningar Uppsala linneanska trädgårdar