Uppsala linneanska trädgårdar

Vårfagning på Hammarby

  • Datum: 2017-04-23 kl 10:00 13:00
  • Plats: Linnés Hammarby Kulturreservatet Linnés Hammarby
  • Webbsida
  • Arrangör: Länsstyrelsen och SLU Agrarhistoria i samarbete med Uppsala linneanska trädgårdar
  • Kontaktperson: Lotta Saetre
  • Kulturevenemang, Familjeaktivitet, Temadag

Förbered kulturreservat och park för den kommande säsongen. Hjälp till att räfsa, plocka och elda! Korv och dricka till alla! I Kulturreservatet Linnés Hammarby.

Motion – rekreation – kultur

Spela boule i Botaniska trädgården; cykla till Linnés Hammarby eller vandra i kulturreservatet; prova på Qi Gong, Yoga och Taiji i Botaniska trädgården; dansa i Linnéträdgården.

Köp biljetter till en teaterföreställning eller konsert. Njut av konst, vackra rabatter och stillhet. Plugga, läs en bok eller fika gott. I våra trädgårdar finns plats för både vila och motion!

Program 2017

För dagsaktuell information, kontakta respektive arrangör.

Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 29 maj – 19 juni, kl. 11. För aktuell information hemsidan för arrangören Svenska kyrkan.

Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18 i juni-augusti. För aktuell information hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar kl. 18, i juni och augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.

Utställningar Uppsala linneanska trädgårdar