Buzzing Parks and Gardens

• Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Contact person: Per Erixon
  • Utställning, Kulturevenemang

Ten selected photographers that have participated in our photo competition show there amazing photos. The theme is pollination and our visitors are welcome to vote for the best picture.

We aim to increase the interest in bees, bumblebees and other important garden workers through the exhibition.

If you have any questions, please send an e-mail to Per Erixon, The Linnaean Gardens of Uppsala.

Buzzing Parks and Gardens

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.