Buzzing Parks and Gardens

• Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Contact person: Per Erixon
  • Kulturevenemang, Utställning

In spring and early summer, we host a photo competition. The theme is pollination. We select 6-8 participating photographers for an exhibition. Our visitors vote for the best picture.

We aim to increase the interest in bees, bumblebees and other important garden workers through the competition.

To participate in the photo competition, pleas send an e-mail to Per Erixon, The Linnaean Gardens of Uppsala.

Buzzing Parks and Gardens

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.