A New Year at the Tropical Greenhouse

• Location: Botaniska trädgården Tropiska växthuset, Villavägen 8
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Kulturevenemang

Forget winter for a while in the green, light and warm environment of the Tropical Greenhouse. Take a stroll through the rainforest or charge your batteries by the banana tree and meditate to the song of frogs.

Entrance 50 SEK. Free entrance for children under 18, students, and employees at Uppsala University.

Cykla till Linnés Hammarby eller vandra i kulturreservatet; prova på Qi Gong, Yoga, Taiji och boule i Botaniska trädgården; dansa i Linnéträdgården.

Program 2019

Boulebanor i barockträdgården: Möjlighet att prova på boule finns i samband med tävlingar. Arrangör Örsundsbro SK.

prel. Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar mitten av juni – slutet av juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Prel. Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18-19, juni – augusti. För aktuell information se hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Prel. Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar, maj – augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.

Utställningar Botaniska trädgården