Visning i Tropiska växthuset

• Location: Botaniska trädgården Tropiska växthuset, Villavägen 8
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Visning, Kulturevenemang

Följ med på visning i Uppsalas enda regnskog. Lär dig mer om tropikernas växter.

Entréavgift 50 kr. Fri entré för barn under 18 år samt för anställda och studenter vid Uppsala universitet.

Visning i Tropiska växthuset

Cykla till Linnés Hammarby eller vandra i kulturreservatet; prova på Qi Gong, Yoga, Taiji och boule i Botaniska trädgården; dansa i Linnéträdgården.

Program 2019

Boulebanor i barockträdgården: Möjlighet att prova på boule finns i samband med tävlingar. Arrangör Örsundsbro SK.

prel. Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar mitten av juni – slutet av juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Prel. Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18-19, juni – augusti. För aktuell information se hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Prel. Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar, maj – augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.

Utställningar Botaniska trädgården