End of season at The Linnaeus Family

• Location: Linnés Hammarby Linnéträdgården, Svartbäcksgatan 27
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Kulturevenemang

Your last opportunity to see Carl Linnaeus' country estate before it closes for winter. Visit Linnaeus' home and workplace and enjoy the last flowers in the reconstructed 18th century garden.

Join the guided tour in English at Linnaeus' Hammarby at 12.30 to see the interiors, including Linnaeus's study and bedroom where he himself covered the walls with botanical prints.

Guided tour in English in the Linnaeus Garden and the Linnaeus Museum at 11.30 and 14.30. An audioguideto the museum is also available free of charge.

Entrance 80 SEK. Free entrance for children under 18, students, and employees at Uppsala University.

Cykla till Linnés Hammarby eller vandra i kulturreservatet; prova på Qi Gong, Yoga, Taiji och boule i Botaniska trädgården; dansa i Linnéträdgården.

Program 2019

Boulebanor i barockträdgården: Möjlighet att prova på boule finns i samband med tävlingar. Arrangör Örsundsbro SK.

prel. Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar mitten av juni – slutet av juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Prel. Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18-19, juni – augusti. För aktuell information se hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Prel. Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar, maj – augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.

Utställningar Botaniska trädgården