A Tasty Culture Night in The Botanical Garden

During the Culture Night The Botanical Garden hosts plenty of events including food, harvest and cooking. The Garden also provides an ambient setting for moving meditation, Japanese martial arts, classical music, and a traditional fire show. Watch ceremonial archery on the lawn of the Baroque Garden. Explore the Tropical Greenhouse and hear the frogs sing.

Taste dishes made of harvest from the Garden! Share your favourite recipes! Enjoy the harvest exhibition in the Orangery! Listen to classic music! If you are lucky, the giant water lily will show you its flower in the Tropical Greenhouse.

A Tasty Culture Night in The Botanical Garden

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.