Celebrate spring in the Orangery

• Date: 3/25/2017 at 12:00 PM 3/26/2017 at 3:00 PM
  • Location: Botaniska trädgården Orangeriet Linneanum, Botaniska trädgården, Villavägen 6
  • Organizer: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Visning, Utställning, Kulturevenemang

When springtime sunrays reach citruses, apricots and cacti, they blossom. Extended opening hours in the Orangery during weekends in March. The Botanical Garden.

Program 2017

Boulebanor i barockträdgården: på grund av vårens renovering och byte av lindar i barockträdgården har inte boulebanorna kunnat läggas ut som planerat. Eventuellt läggs det banor i augusti. Arrangör Örsundsbro SK.

Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 29 maj – 19 juni, kl. 11. För aktuell information hemsidan för arrangören Svenska kyrkan.

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 12 juni – 24 juli, kl. 17.30-19.00. För aktuell information hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18 i juni-augusti. För aktuell information hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar kl. 18, i juni och augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.