Celebrate spring in the Orangery

• Date:
  • Location: Botaniska trädgården Orangeriet Linneanum, Botaniska trädgården, Villavägen 6
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Kulturevenemang, Utställning, Visning

When springtime sunrays reach citruses, apricots and cacti, they blossom. Extended opening hours in the Orangery during weekends in March. The Botanical Garden.

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.